CONSULTANȚĂ

PROIECTARE 3D

DEBITARE

CĂNTUIRE

CNC

TRANSPORT

SERVICII CNC

În cadrul acestei etape, utilajur principal pe care îl folosim este Drillteq H-600 de la HOMAG Pe lângă flexibilitate și calitate excepțională, CNC-ul are posibilitatea de a prelucra simultan două plăci cu o viteza de până la 130 m pe minut. Acesta prelucrează cu ușurință piese de până la 2.500 x 1.000mm având o cursă de mișcare pe axele X , Y și Z de 138 – 80 – 50.

Totodată, folosim Drillteq V-200 de la Homag, unul dintre cele mai performante CNC-uri verticale care există pe piață. Drillteq V-200 este dotat cu 13 arbori verticali de foraj de mare viteză și include un sistem de găurire cu schimbare rapidă. Prelucrează piese cu lungime de până la 2 metri, o lățime de maxim 85 de cm și grosimea de 6 cm.

Datorită fiabilității, tehnologia este dedicată producției de mobilier de mici și mari dimensiuni. Sistemul de operare instalat este power Touch, o tehnologie inovativă care optimizează la cote maxime producția de mobilă.

Gradul de precizie în poziționarea pieselor care urmează să fie prelucrate este de 0,3 mm la preluarea pieselor și 0,00 mm la introducerea lor în procesare. Aceste date garantează o precizie maximă de prelucrare. Erorile de prelucrare sunt aproape inexistente. Drillteq V-200 este dotat cu o funcție specială de verificare prin care operatorul se asigură că fiecare burghiu și-a forat complet cotele de prelucrare.

Ansamblul dotărilor de care dispunem asigură o calitate excepțională a produselor pe care le furnizăm. Utilizarea intensă a aparatului CNC Holzer este posibilă datorită programelor de proiectare pe care echipa noastră le întrebuințează. Astfel, obiectele de mobilier comandate de clienți, sunt realizate în cel mai scurt timp posibil.
După prelucrarea CNC urmează serviciul de Transport.

Întrebări frecvente

Acest serviciu se execută în spatiile dedicate, oferite de partenerul nostru Johanes Qualitat.

Timpul necesar pentru acest serviciu este în funcție de complexitatea comenzii Dvs.

Unul din cele mai performate CNC-uri cu care lucrăm este Drillteq V-200 de la HOMAG.

AcasaServiciiCNC