INSTRUCȚIUNI PENTRU UTILIZAREA FORMULARULUI DE COMANDĂ

ATENȚIE!

TOATE COTELE FORMULARULUI SE CALCULEAZĂ ÎN MILIMETRI (MM) -ÎN FORMULAR SE VA RESPECTA COLOANA CU NUMĂRUL DE ORDINE 1,2,3…. (NR.) -SE VA FOLOSI DIN LISTĂ PAL/MDF SAU ABS, COLOANA „COD” -ACEST TUTORIAL ESTE SPECIFIC PENTRU MICROSOFT EXCEL ALTE PROGRAME SIMILARE POT AVEA MICI DIFERENȚE

#1 DESCĂRCAREA FIȘIERULUI

Formularul de comandă se poate descărca direct din site-ul NEC apăsând pe butonul din partea dreaptă sus numit “DESCARCĂ FORMULAR”

-Se alege locația unde se dorește a fi salvat fișierul, după care se poate deschide.*

*Această locație se va folosi și atunci când veți trimite înapoi formularul completat către una din adresele NEC. Vezi #7″

#2 DEBLOCAREA FORMULARULUI

Programul Microsoft Excel de obicei deschide fișierele în modul de vizualizare. Pentru a reuși să editați formularul este nevoie să îl deblocați apăsând pe butonul „Enable Editing” totodată, pentru că am folosit un motor de căutare în formular, este necesar să activați conținutul apăsând pe butonul „enable content”.

#3 INFORMAȚII CLIENT

În partea de sus a formularului se completează informațiile persoanei juridice, după cum urmează; În câmpul „Data” se va nota ziua, luna și anul în care a fost completat formularul. În câmpul „Denumirea firmei” se va trece numele persoanei juridice care plasează comanda. În câmpul „Adresa Firmei” se va trece, după caz, adresa sediului social sau a punctului de lucru. În câmpul „Persoana de contact se va adăuga numele persoanei cu care vom ține legătura pentru diferitele detalii ale proiectului și evoluției acestuia. Datele de contact ale acesteia se vor introduce în câmpul „Telefon”, respectiv „Email” ș.c.l.

#4 ALEGEREA MATERIALELOR

Alegerea materialelor se realizează din secțiunea
„ PAL/MDF”. Pentru identificare facilă, nu ezitați să utilizați celulele de căutare rapidă. – Pentru a copia codul unui material vom selecta celula dorită prin dublu click și folosim comanda CTRL + A (selectează tot din celulă) și CTRL+C (Copiază tot din celula). Odată copiat, se poate lipi în celula dorită folosind comanda rapidă CTRL+V (lipește tot ce este copiat). Comanda CTRL+V se poate folosi de câte ori este necesar să lipiți ultima celulă copiată. Lungimea, Lățimea și Numărul de bucăți se completează după necesitate.

ATENȚIE!

ÎNCEPÂND CU DATA DE 21 FEBRUARIE 2022, COMPANIA JOHANES QUALITAT A INTRODUS ANUMITE MODIFICĂRI ÎN CEEA CE PRIVEȘTE PROCESUL DE APLICARE A CANTULUI ABS. ASTFEL, CONFORM NOII PROCEDURI DE LUCRU, PENTRU FIECARE MUCHIE CĂNTUITĂ SE VA PREFREZA GROSIMEA CANTULUI APLICAT.

PRIN URMARE, COTELE FINALE COINCID CU COTELE DE DEBITARE ȘI NU SE ȚINE CONT DE GROSIMEA ABS-ULUI ÎN MOMENTUL COMPLETĂRII FORMULARULUI DE COMANDĂ.

#5 PRELUCRAREA PLĂCILOR

În funcție de decorul ales UNI sau lemn (UNI reprezintă plăcile fără textură și cu o culoare uniformă) se va ține cont de direcția fibrei “Y” (yes) sau nu „N” (No) .În cazul în care modelul de material este fibros, orientarea fibrei va fi întotdeauna pe prima dimensiune a plăcii. Dacă produsul ales este un material fibros se folosește “Y”, în cazul în care produsul ales este un material UNI se notează „N”. -În cazurile speciale în care se dorește ca fibra să fie pe orizontală, se inversează dimensiunile plăcii. -Pentru comenzi speciale precum decorurile ”Fantezie” vă rugăm să ne contactați

#6 COLOANA CORP

În coloana „Corp” se va introduce numărul subansamblului din care face parte placa. În cazul în care există particularitați precum cant de diferite grosimi, culori, dublaje plăci atunci coloana „Corp” se notează cu textul „ATENȚIE” „RETĂIERE” sau „DUBLAJ” respectiv în cazul RETAIERILOR, la coloana „SUPLIMENT” se notează cota de RETĂIERE a plăcilor sau CNC.

Atenție! Retăierile se efectuează după procesul de căntuire.

La plăcile dublate prin lipire cu adeziv (ex 18mm+18mm) va fi data in coloana corp cota finala a piesei cerute.

#7 – TRIMITEREA FORMULARULUI PRIN E-MAIL

Odată ce ați finalizat și salvat formularul de comandă (se salveaza prin a da click pe „File” sau „Fișier” din stânga sus în fereastra formularului și apoi „Save” sau salvează) el se poate trimte la adresa servicii.floresti@newevoconcept.ro

Se copiază adresa de e-mail în căsuța poștală („destinatar” sau „trimite către”) prin care doriți să trimiteți acest formular.*

*Pentru a trimite un e-mail trebuie să aveți o adresă personală electronică un cont de gmail, yahoo sau alte platforme similare.
*În situația în care nu știți cum să trimiteți un e-mai vedeți tutorialul atașat aici