PARTENERII NEC

HomeParteneri

Partenerii New Evo Concept

Am selectat cu atenție cei mai buni colaboratori atunci când vine vorba despre calitatea materialelor și serviciile pe care le oferim. Pentru a livra un pachet cât mai calitativ indiferent de cerințele sau nivelul de complexitate pe care îl aveți vă punem la dispoziție parteneri renumiți precum; Johanes Qualitat, Egger, Pfleiderer, Hettich, Nett-Front, WTP

Johanes Qualitat este o companie care activează în Cluj-Napoca începând din anul 2006.

De 15 ani oferă servicii premium în domeniul mobilierului, fiind recunoscuți pentru promptitudine, adică cel mai rapid timp de execuție din oraș și standardele înalte ale serviciilor lor.

Actualmente, activitatea JHS se desfășoară în 3 puncte de lucru, două în Cluj-Napoca și unul în Florești: Strada Branului numărul 53 și Strada Câmpina numerele 62-64, respectiv Strada Avram Iancu numărul 148.

Egger este o companie producătoare de semifabricate din lemn înființată în Austria. Este o afacere de familie care a fost fondată în anul 1961 și este unul dintre primii trei mari producători de semifabricate din lemn din Europa, având o cotă de piață de circa 11% pe sectorul plăcilor aglomerate din așchii de lemn și de produse înnobilate din lemn.

Pfleiderer este o companie cotată anterior cu sediul în orașul german Neumarkt in Oberpfalz, Germania.
Compania a fost fondată în 1894 în orașul Heilbronn și a devenit unul dintre cei mai mari producători din Europa de materiale pe bază de lemn.
Din ianuarie 2016 compania aparține grupului Pfleiderer, cu sediul în Wrocław (Polonia) și este listată la Bursa de Valori din Varșovia.

Cu o tradiție de peste 26 de ani în distribuția de materiale, echipamente și accesorii de primă clasă pentru industria mobilei și a design-ului interior, Wooden Technic Prodimpex SRL (WTP) a ajuns în topul firmelor de profil din România. În tot acest timp, am încercat să punem accentul pe dezvoltarea relațiilor comerciale cu toți partenerii, pe creșterea calității serviciilor și diversificarea paletei de produse pentru a vă oferi mereu cele mai moderne și utile accesorii și cele mai prompte servicii.

Karl Hettich a fondat o industrie a metalelor în 1888 și a dezvoltat așa-numita „Buckmaschine” pentru îndoirea cârligelor de ancorare pentru ceasurile cu pendul. După moartea fondatorului companiei în 1894, văduva sa și mai târziu fiul cel mare Franz Hettich au continuat operațiunea cu șase angajați. Franz Hettich a recunoscut ulterior oportunitățile de piață pentru balamale pentru carcase mici de ceas și a dezvoltat produse pentru acest segment. În 1921, Franz Hettich i-a luat în companie pe cei patru frați ai săi, Paul, August, Ferdinand și Josef Hettich. În 1928 August Hettich a dezvoltat prima mașină de balamale complet automată pentru producția de benzi de pian.

La SC Nett Front SRL toate produsele sunt fabricate la cele mai înalte standarde de calitate, datorită materiilor prime provenite de la furnizorii vest europeni, cu o tradiție îndelungată în fabricarea acestora, investiții majore în tehnologia de ultimă oră precum și în producție, până la ambalarea produsului finit.