CONSULTANȚĂ

PROIECTARE 3D

DEBITARE

CĂNTUIRE

CNC

TRANSPORT

SERVICII NEW EVO CONCEPT

New Evo Concept vă ajută pas cu pas în alegerea materialelor pentru mobilierul la comandă pe care doriți să îl construiți. Alături de acestea vom discuta despre culorile materialelor, accesoriile necesare pentru acestea și timpul de execuție.

Serviciile noastre premium sunt oferite de Johanes Qualitat, o companie de renume care activează în Cluj-Napoca începând din anul 2006. JHS oferă de 15 ani servicii premium în domeniul mobilierului, fiind recunoscuți pentru promptitudine (timp de execuție foarte bun).

Partenerul nostru vă oferă servicii premium dedicate afacerii Dvs. în domeniul mobilei, precum: consultanță, proiectare 3D, debitare optimizată plăci lemnoase (PAL, HDF, HPL, MDF, placaj, blaturi bucătărie etc.), frezare blaturi de lucru, aplicare canturi (ABS), prelucrare CNC pal, găurire în vederea montării balamalelor sau a altor accesorii (glisiere și sisteme de sertare, sisteme de glisare și accesorii dressing, mânere, cuiere, butoni etc. ), transport.

Cum se face o comandă PENTRU SERVICII INDIVIDUALE?

Pentru a face o comandă este necesară descărcarea formularului de comandă. După ce acesta a fost completat conform instrucțiunilor, acesta trebuie trimis la adresa electronică de mai jos.

CUM PROCEDEZI DACĂ VREI MOBILIER DE BUCĂTĂRIE  DIN CORPURI PREDEFINITE

NEW EVO CONCEPT împreună cu partenerul nostru JHS oferă serviciul prin care clientul primește pe lângă materialele de calitate superioară și satisfacția lucrului făcut de el însuși.
Utilizând pachetul de servicii JHS PRO aveți control total asupra costurilor, reușind să vă calculați costurile în funcție de ceea ce vă doriți. Prețul mobilierului scade drastic datorită eliminării costului pentru asamblare și montaj. Acești bani care rămân în buzunarul clientului pot reprezenta economiile pentru renovări viitoare.

Pentru mai multe informații sau ajutor contactează-ne!

HomeServicii