Categorii produse WTP

HomeMateriale Plăci

MATERIALE PLĂCI

Cu o tradiție de peste 26 de ani în distribuția de materiale, echipamente și accesorii de primă clasă pentru industria mobilei și a design-ului interior, WTP este în topul firmelor de profil din Romania. Totodată, prin intermediul acestui partener, vă oferim cea mai diversă gamă de PAL, MDF, HDF, blat, cant, abs și accesorii pentru mobila care îmbină funcționalul cu modernul. Vă oferim și sisteme decorative, soluții de asamblare practice cu un design aparte, reunite de la cele mai prestigioase firme din Europa precum Egger, Rehau, Hettich și muți alții.

CATEGORII PRODUSE

PAL-ul este folosit preponderent pentru următoarele tipuri de mobilier: living, dormitor, dressing, dulapuri simple sau cu uși glisante, etc.

Reprezintă suprafața de lucru a unui mobilier, fiind rezistent la căldură și la pete, cu o suprafață igienică și ușor de curățat.

Utilizat în crearea bucătăriilor clasice, dormitoare cu decupaje rotunjite și bineînțeles pentru mobilierul din baie. Este rezistent la umiditate.

De la feronerie de mobilă până la pardoseli laminate, vă punem la dispoziție toate accesoriile de care aveți nevoi pentru proiectele Dvs.

Rezistența și impermeabilitatea îl recomandă ca material ideal pentru amenajări cu impact ridicat și cerințe stricte de igienă și curățenie.

Este folosit atat în forma sa brută, cât și lăcuit, melaminat, sau acoperit cu melacart sau cu alte pelicule naturale sau artificiale.