New Evo Concept alături de Johanes Qualitat vă oferă serviciul JHS PRO prin care clientul primește pe lângă materialele de calitate superioară și satisfacția lucrului făcut de el însuși.
Utilizând pachetul de servicii JHS PRO aveți control total asupra costurilor, reușind să vă calculați costurile în funcție de ceea ce vă doriți. Prețul mobilierului scade drastic datorită eliminării costului pentru asamblare și montaj. Acești bani care rămân în buzunarul clientului pot reprezenta economiile pentru renovări viitoare.
Mobilierul comandat va fi livrat pregăurit, urmând ca asamblarea să se realizeze cu un nivel scăzut de dificultate, oferind posibilitatea ca fiecare beneficiar să reușească să-și construiască bucătăria mult dorită.
Totodată, pentru a ușura procesul de asamblare, punem la dispoziție o serie de tutoriale în care unul din colegii noștri vă arată cum se asamblează corpurile pentru un mobilier de bucătărie. Aceste videoclipuri demonstrative le puteți găsi pe site-ul partenerului nostru pe Youtube sau pe Facebook.

Bucătăriile JHS PRO sunt realizate din materiale premium de la furnizorii noștri Egger și AGT, care împreună cu accesoriile de top de la Hettich creează o combinație de design și calitate excepțională menite să reziste o perioadă îndelungată de timp, oferind aceeași funcționalitate ca în prima zi.

Ce este catalogul JHS PRO?

Catalogul JHS-PRO este un proiect care cuprinde o serie de corpuri de mobilă pentru bucătărie.
Majoritatea corpurilor au dimensiuni fixe precum înălțimea, sau adâncimea dar vin pe diferite lățimi din PAL sau MDF. Toate corpurile din catalogul JHS-PRO conțin materiale și accesorii premium, de la partenerii noștri EGGER și HETTICH.
Exemplu de corp din catalog:

Corp inferior cu o ușă și o poliță
✔️ Înălțime totală 862 mm (înălțimea picioarelor este de 100mm).
✔️ Adâncime 500mm util + ușă + spate din HDF aplicat.
✔️ Culoare: Alb Perlat W962ST2.
✔️ Carcasă căntuită cu ABS 0.8mm grosime, iar frontul cu ABS 1 mm sau 2mm grosime, în funcție de decorul frontului.
✔️ Balamale Premium Hettich Sensys cu amortizare

Folosind catalogul JHS-PRO se poate calcula cu ușurință prețul unui proiect de mobilă, având în vedere că toate corpurile din catalog conțin un preț fix.

New Evolution Concept oferă servicii de top în industria mobilierului atât datorită echipei care are o vastă experiență în domeniu, cât și datorită utilajelor de ultimă generație cu ajutorul cărora echipa își valorifică potențialul.