În prima etapă se realizează un desen cu forma generală a încăperii unde va fi montată bucătăria. Se folosește ruleta pentru a măsura fiecare perete. Cotele se vor lua în milimetri (mm) pentru a coincide cu măsurile corpurilor JHS PRO.

Ulterior se măsoare fiecare perete și se notează cota pe schiță.

Apoi se adaugă în desen geamurile și ușile încăperii și se măsoară distanța de la perete spre geam/ușă, cât și dimensiunea acestora.

Corpurile de mobila JHS PRO sunt realizate pe mai multe lățimi. Asigurați-vă că lățimea pe care o alegeți coincide cu punctul unde se află canalizarea, apa sau gazul.

Înălțimea spațiului unde vor veni corpurile de mobilă se măsoară tot prin a face o schemă, măsurând din nou distanța la fiecare element (prize, țevi de apă, robineți, etc) până la pardoseală respectiv tavan.

În situațiile în care același perete are dimensiuni diferite în partea de sus sau în partea de jos, se măsoară cota cea mai mică.

ATENȚIE! Măsurarea spațiului unde va fi montat mobilierul trebuie făcută cu mare grijă. Compania noastră nu își asumă responsabilitatea pentru măsurătorile efectuate greșit.