Politică de Retur Pentru Pardoseli Laminate

Livrare
Costul transportului GRATUIT pentru comenzi mai mari de 500 lei.
Pentru comenzi sub 500 lei, costul transportului este de 100 lei indiferent de cantitate. Produsele vor fi livrate în 2-4 zile lucrătoare prin curierat specializat, dacă nu s-a convenit altceva când v-a fost confirmată comanda.

Politică

SC NEW EVOLUTION CONCEPT SRL (NEC) vă oferă serviciul de returnare al produselor conform politicii interne și a legislației în vigoare.
Această politică este suplimentară față de drepturile oferite de lege și nu afectează în niciun fel drepturile legale de retragere în 14 zile pentru comerț online.

Puteți solicita la adresa de e-mail comenzi@newevoconcept.ro returul produselor livrate, dacă vă aflați în una dintre situațiile de mai jos:

SC NEW EVOLUTION CONCEPT SRL (NEC) își rezervă dreptul de a refuza un retur în cazul în care criteriile de retur nu sunt îndeplinite în întregime.
Condițiile de retur:

Produs ce nu este conform cu specificațiile de pe site

Dacă produsul comandat se dovedește a nu fi conform cu specificațiile din site, puteți solicita returnarea acestuia pentru înlocuire sau rambursarea integrala a contravalorii. Dacă se agreează înlocuirea cu un produs de o valoare mai mare, veți plăti diferența, respectiv dacă valoarea este mai mică, veți primi o rambursare parțială până la valoarea produsului înlocuitor.
Produse sau colete ce prezinta deteriorări
Dacă produsul primit prezintă deteriorări vizibile la primirea prin curier, va recomandăm să refuzați recepția lor. Puteți reclama acest lucru și solicita returnarea produsului în acest termen, în vederea înlocuirii cu un produs nou. Sesizările pot fi făcute în magazinul nostru unde ați solicitat livrarea sau puteți să ne scrieți un mail la adresa comenzi@newevoconcept.ro
Produse ce v-au fost livrate greșit
Dacă vi s-a livrat alt produs decât cel comandat vă rugăm să semnalați cât mai curând acest lucru pentru a returna produsul și a fi înlocuit cu cel corect. Toate costurile de retur si transport al produsului corect vor fi suportate de către SC NEW EVOLUTION CONCEPT SRL (NEC)
Produse defecte în perioada de garanție
Produsele care prezinta defecte în perioada de garanție vor fi returnate, prezentând la predare și certificatul de garanție al produsului pe care îl primiți automat la cumpărarea bunului. Mai multe informații puteți solicita în magazin sau contactându-ne la adresa de e-mail comenzi@newevoconcept.ro

Nu se acceptă returnarea produselor folosite sau asupra cărora au fost efectuate intervenții neautorizate, cele care prezintă urme de uzură sau folosire, zgârieturi, ciobituri, lovituri, șocuri mecanice/electrice, produsele cărora le lipsesc accesorii.
Deteriorarea produselor sau punerea într-o stare invandabilă duce la refuzarea returului.
ATENTIE! Nu sunt acceptate retur, resturile rămase dintr-o comanda (Ex: rest de parchet, rest de plintă, rest de accesorii, cleme, etc.)

Restituirea sumelor provenite din serviciul de retur se va face astfel:
– În numerar, pentru sumele plătite în numerar în magazin;
– Prin virament bancar, pentru plățile efectuate prin bancă (O.P.), inclusiv cele achitate prin card bancar (în cazul solicitării returului la o dată ulterioară vânzării);
– Prin transmiterea către bancă a solicitării de anulare/refacere a tranzacției, în cazul în care plata s-a efectuat cu card bancar (în cazul în care produsele se returnează în aceeași zi în care s-a efectuat plata sau în toate cazurile în care produsele au fost achiziționate cu plata în rate – cu card de credit).

În toate cazurile de mai sus, cu excepția celui referitor la defectele în perioada de garanție, produsele trebuie returnate în starea în care au fost primite, în ambalajul original și însoțite de toate accesoriile și documentele originale. Deteriorarea produselor sau punerea într-o stare nevandabilă duce la refuzarea returului.

Notă
Vă rugăm, măsurați cu mare atenție și plasați comanda pentru o cantitate cat mai exactă a materialelor dorite. Confirmați împreună cu persoana responsabilă de montaj toate aspectele necesare (adăugarea pierderilor apărute în urma montajului, montajul foliei/parchetului/plintei, debitarea produselor, chituire, vopsirea etc.) pentru a vă asigura că manopera poate fi executată într-o manieră profesională și nu veți fi nevoiți să returnați produsele din cauza lipsei unui astfel de serviciu.

Contact:
comenzi@newevoconcept.ro
Telefon:
0743 284 490