FORMULAR JHS-PRO

SERVICII PREMIUM, MATERIALE EGGER, ACCESORII HETICH

Formular JHS PRO2023-03-02T11:43:37+02:00

Întrebări Frecvente

Cum alegem tipul de elemente de suspendare pentru corpurile superioare?2022-08-31T22:34:29+03:00

În cazul în care corpurile vin așezate în fața unui brâu de faianță, recomandam utilizarea agățătorilor. Aceștia permit și un reglaj fin după așezarea corpurilor pe perete. Pentru montarea corpurilor cu aceste elemente de suspendare, se utilizează o șină metalică care se prinde de perete, pe care se agață ulterior corpurile.

Se recomandă utilizarea colțarilor metalice atunci când înălțimea brâului de faianță este fix 600mm sau când se aplică un panou spate după montarea corpurilor.

*Nu furnizăm dibluri de perete și șuruburile aferente acestora.

Ce este catalogul JHS PRO?2022-08-31T18:06:22+03:00

New Evo Concept alături de Johanes Qualitat vă oferă serviciul JHS PRO prin care clientul primește pe lângă materialele de calitate superioară și satisfacția lucrului făcut de el însuși.
Utilizând pachetul de servicii JHS PRO aveți control total asupra costurilor, reușind să vă calculați costurile în funcție de ceea ce vă doriți. Prețul mobilierului scade drastic datorită eliminării costului pentru asamblare și montaj. Acești bani care rămân în buzunarul clientului pot reprezenta economiile pentru renovări viitoare.
Mobilierul comandat va fi livrat pregăurit, urmând ca asamblarea să se realizeze cu un nivel scăzut de dificultate, oferind posibilitatea ca fiecare beneficiar să reușească să-și construiască bucătăria mult dorită.
Totodată, pentru a ușura procesul de asamblare, punem la dispoziție o serie de tutoriale în care unul din colegii noștri vă arată cum se asamblează corpurile pentru un mobilier de bucătărie. Aceste videoclipuri demonstrative le puteți găsi pe site-ul partenerului nostru pe Youtube sau pe Facebook.

Bucătăriile JHS PRO sunt realizate din materiale premium de la furnizorii noștri Egger și AGT, care împreună cu accesoriile de top de la Hettich creează o combinație de design și calitate excepțională menite să reziste o perioadă îndelungată de timp, oferind aceeași funcționalitate ca în prima zi.

Ce este catalogul JHS PRO?

Catalogul JHS-PRO este un proiect care cuprinde o serie de corpuri de mobilă pentru bucătărie.
Majoritatea corpurilor au dimensiuni fixe precum înălțimea, sau adâncimea dar vin pe diferite lățimi din PAL sau MDF. Toate corpurile din catalogul JHS-PRO conțin materiale și accesorii premium, de la partenerii noștri EGGER și HETTICH.
Exemplu de corp din catalog:

Corp inferior cu o ușă și o poliță
✔️ Înălțime totală 862 mm (înălțimea picioarelor este de 100mm).
✔️ Adâncime 500mm util + ușă + spate din HDF aplicat.
✔️ Culoare: Alb Perlat W962ST2.
✔️ Carcasă căntuită cu ABS 0.8mm grosime, iar frontul cu ABS 1 mm sau 2mm grosime, în funcție de decorul frontului.
✔️ Balamale Premium Hettich Sensys cu amortizare

Folosind catalogul JHS-PRO se poate calcula cu ușurință prețul unui proiect de mobilă, având în vedere că toate corpurile din catalog conțin un preț fix.

New Evolution Concept oferă servicii de top în industria mobilierului atât datorită echipei care are o vastă experiență în domeniu, cât și datorită utilajelor de ultimă generație cu ajutorul cărora echipa își valorifică potențialul.

Cum se montează corpurile JHS PRO2022-08-31T15:52:20+03:00

Fiecare placă va avea o etichetă care vă va ajuta în identificarea corpurilor și asamblarea lor.
Dacă aveți nevoie de ajutor pentru montaj, partenerul nostru Johanes Qualitat vă pune la dispoziție o serie de videoclipuri în care puteți să vedeți pas cu pas cum se montează fiecare corp de mobilă. Vezi playlist aici.

Ce primesc atunci când comand produse JHS PRO?2022-08-31T15:30:07+03:00

În pachetul primit, veți regăsi palul prefabricat, accesoriile și șuruburile necesare asamblării/montajului acestora.
Totodată, fiecare placă va avea o etichetă care vă va ajuta în identificarea corpurilor și asamblarea lor.

ATENȚIE! Pachetul de accesorii nu conține dibluri și șuruburi pentru dibluri pentru corpurile suspendate, acestea se achiziționează în funcție de materialul din care este peretele unde se montează mobilierul (beton, cărămdă, BCA, gips-carton, etc.)

În cât timp primesc produsele JHS PRO?2022-08-31T15:30:03+03:00

În funcție de volumul de lucru, de obicei New Evo Concept livrează produsele în aproximativ 2 -3 săptămâni de la data achitării facturii.

Cum se măsoară spațiul destinat mobilierului de bucătărie?2022-08-31T15:30:00+03:00

În prima etapă se realizează un desen cu forma generală a încăperii unde va fi montată bucătăria. Se folosește ruleta pentru a măsura fiecare perete. Cotele se vor lua în milimetri (mm) pentru a coincide cu măsurile corpurilor JHS PRO.

Ulterior se măsoare fiecare perete și se notează cota pe schiță.

Apoi se adaugă în desen geamurile și ușile încăperii și se măsoară distanța de la perete spre geam/ușă, cât și dimensiunea acestora.

Corpurile de mobila JHS PRO sunt realizate pe mai multe lățimi. Asigurați-vă că lățimea pe care o alegeți coincide cu punctul unde se află canalizarea, apa sau gazul.

Înălțimea spațiului unde vor veni corpurile de mobilă se măsoară tot prin a face o schemă, măsurând din nou distanța la fiecare element (prize, țevi de apă, robineți, etc) până la pardoseală respectiv tavan.

În situațiile în care același perete are dimensiuni diferite în partea de sus sau în partea de jos, se măsoară cota cea mai mică.

ATENȚIE! Măsurarea spațiului unde va fi montat mobilierul trebuie făcută cu mare grijă. Compania noastră nu își asumă responsabilitatea pentru măsurătorile efectuate greșit.

Cum plasezi o comandă JHS PRO2022-08-31T15:29:56+03:00

Pentru a plasa o comandă, se deschide CATALOGUL JHS PRO după care se va completa FORMULARUL DE COMANDĂ JHS PRO. Se alege codul produsului dorit din catalog, după care acesta se lipește în FORMULARUL DE COMANDĂ JHS PRO în câmpul Corpul 1, Corpul 2, Corpul 3 șmd.

După care acesta se lipește în FORMULARUL DE COMANDĂ JHS PRO în câmpul Corpul 1, Corpul 2, Corpul 3 șmd.

După completarea formularului, acesta se trimite către departamentul de proiectare unde, un proiectant vă va prelua comanda și vă va contacta pentru confirmarea proiectului si a cotelor. Pe adresa de e-mail scrisă în formular se va trimite factura, realmente ziua livrării. (Aproximativ 2-3 săptămâni).

Ce fac dacă nu găsesc corpurile de mobilă dorite în catalog?2022-08-31T15:47:11+03:00

New Evo Concept alături de Johanes Qualitat oferă prin pachetul JHS PRO servicii complete de proiectare și asistență în vederea realizării mobilierului făcut la comandă, după cererea fiecărui client.
Se va desena o schiță de mână cu mobilierul cerut și se va trimite la o adresă de e-mail a departamentului de proiectare prin formularul de contact.

FOrmular de comandă JHS PRO

Prin acționarea butonului: TRIMITE COMANDA declar că sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal de către S.C. NEW EVOLUTION CONCEPT S.R.L. și partenerii săi în vederea obținerii ofertei, cu respectarea legislației specifice în vigoare. Termeni și condiții | Politica de confidențialitate

Ce trebuie să ști despre codul produselor

1. Terminația unui cod cu D sau Sreprezintă unde este deschiderea pentru acel corp.
Exemplu: CI-OP-300D sau CI-OP-300S.

2. Atunci când un corp cu sertare se va poziționa sub o plită, codul corpului va avea la final simbolul “*“.
Dacă va avea blat de lucru se va selecta codul fără simbolul “*” (asterisk)
Exemplu: CI-S4-600*

3. Corpurile superioare au 2 feluri de suspendare; “A– Agățător și C– Colțar metalic.
Exemplu: CS-DPA-750 sau CS-DPC-750.

SFATURI UTILE PENTRU ASAMBLARE ȘI MONTAJ

1. Organizați-vă toate plăcile de PAL după numele de pe etichetă, astfel încât să aveți toate bucățile pentru un corp la îndemână.
2. Asigurați-vă că atunci când zencuiți, vă aflați pe partea exterioară a plăcii.
3. La corpurile superioare, care au spate în falț, tăiați jos cu un cutter sau un clește colțurile spatelui de PFL pentru a intra în canal.
4. Înainte de a prinde spatele din PFL cu cuie, măsurați diagonalele carcasei și asigurați-vă că acestea sunt egale. Dacă diagonalele corpului nu sunt egale, corpul nu va fi în vinclu, așadar nu se vor putea regla ușile astfel încât lufturile să fie egale și drepte.
5. Mânerul ușii de la mașina de spălat vase (dacă există) și mânerul/mânerele corpului de tip mască de chiuvetă se vor monta fie cu șuruburi cu cap înecat fie se vor zencui găurile pentru mâner astfel încât capul șurubului să nu iasă în relief.
6. La corpurile superioare cu agățător, șina se va prinde cu 55 mm mai jos față de poziția dorită din partea superioară a corpului.
La o bucătărie standard (cu înălțime de 2300mm), linia de găuri pentru șina de agățător ar trebui să se afle la o înălțime de 2245mm față de sol, astfel încât să permită reglajul și în sus și în jos.
7. Înainte de a cupla două corpuri, asigurați-vă că ambele corpuri sunt în plan (cu ajutorul unei nivele/boloboc) și toate picioarele ating solul. Respectați această regulă și când cuplați corpurile superioare. Dacă corpurile nu sunt puse corect în plan, ușile nu se vor regla corect, astfel rezultând lufturi inegale.
8. Pentru a ascunde cât mai multe șuruburi de cuplare (holzșuruburi 4 x 30), sugerăm ca aceste șuruburi să fie poziționate sub plăcuțele balamalelor sau în drept cu polițele.
9. La asamblarea sertarelor cu laterale metalice se vor utiliza șuruburi cu o lungime de 16mm.

*Prețurile din catalog sunt pentru corpurile cu fronturile la culoarea carcasei. *Prețurile sunt exprimate în RON, cu TVA inclus. *Prețurile din catalog nu includ mânerele. *Prețurile pot suferi modificări în funcție de cerințele clientului *Prețurile nu includ asamblarea și montajul *Prețurile nu includ Transport.